وي با اشاره به اينکه اين مذاکرات در گام اول در کنفرانس بين المللي گردشگري و صنايعدستي در سال 85 انجام شد، اظهار داشت: رئيس وقت سازمان موفق به انجام مذاکرات لازم و دريافت امتياز ايجاد دبيرخانه مرکزي در سازمان ميراث فرهنگي شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تأکيد کرد: با پيگيريهاي مکرر معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و با توجه به اهميت و نقش صنايعدستي در توسعه صنعت گردشگري پيشنهاداتي براي دريافت امتياز اين دبيرخانه مطرح شد.
دانيالي اضافه کرد: اين در حالي است که سازمان جهاني جهانگردي(UNWTO)، از مدتها پيش به جدايي ناپذير بودن دو حوزه گردشگري و صنايعدستي اذعان دارد.
اين مقام مسئول افزود: به دليل همين واقعيت و اهميتي که موضوع گردشگري صنايعدستي براي اين معاونت دارد موضوع ايجاد دبيرخانه مرکزي پيگيري و در نهايت موافقت رياست وقت سازمان گرفته شد.
وي با بيان اينکه فضاي اوليهاي که براي ايجاد اين دبيرخانه در نظر گرفته شد در مجاورت موزه صنايعدستي مجموعه فرهنگي، تاريخي سعدآباد قرار داشت، گفت: به دليل وجود مشکلاتي در سال گذشته امکان دسترسي به اين مکان فراهم نشد و ايجاد دبيرخانه مدتي مسکوت ماند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان در ادامه اظهار داشت: به تازگي حميد بقايي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري موافقت خود را با ايجاد اين دبيرخانه در ساختمان معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اعلام کرد.
تهمينه دانيالي خاطرنشان کرد: با دريافت اين امتياز از معاونتهاي استاني خواستهايم در حث اجرايي کردن اين برنامه و ارسال مطالب و منابع مختلف در خصوص گردشگري صنايعدستي نهايت همکاري را با اين معاونت داشته باشند.
وي گفت: ايجاد دبيرخانه مرکزي سازمان جهاني جهانگردي در معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي امتياز بزرگي براي اين بخش به حساب ميآيد که اميدواريم از اين امتيازات به نفع صنايعدستي کشور استفاده کنيم.
UNWTO در حال حاضر با عضويت 300 کشور ارائه کننده بيشترين خدمات جهانگردي در جهان است که در راستاي کسب درآمد ارزي، اشتغالزايي و رشد صنعت گردشگري گام بر ميدارد.
111/
انتهای پیام/